onsdag 28 november 2007

Husgrunden är nu levererad.

Förra helgen var vi ute på tomten och satte ut markeringar för hur huset ska stå. I dag kom grunden, och i morgon kommer nog killarna som ska resa upp grunden att börja sitt arbete. På grundbalkarna kunde man se att de hade tillverkats den 17/11. :-)
Det gick tydligen inte helt på räls att få grundbalkarna avlastade, men som tur var så löste det sig, en av hörnmarkeringarna rivdes ner, men det skulle killarna som gör grunden ordna.

Nu får vi väll hoppas att vatten el och avlopp blir ordnat snart. Enligt vad el, vatten och avlopps anläggarna har sagt skall detta ske snart. Det känns inte helt tryggt att tre så stora installationer är kvar, det räcker ju med att en av installationerna krångar eller om tex. vattenborraren helt plötsligt inte vill ta sig an detta, då blir det lite lätt katastofartat !! Husleveransdagen kommer allt närmare.
Inte undra på att vi har svårt att sova på nätterna. Både johan och jag tycker att det ska bli så skönt när huset har blivit levererat, för då ska ju alla stora saker vara åtgärdade. Jag ser nog i och för sig fram mot att få flytta in och kunna njuta av allt slit som vi hållit på med. Även om det kommer att återstå mycket för en lång tid framöver så har man ju inte samma press på sig.

Inga kommentarer: